DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - General Discussion > 2010 Dodge Ram Forum


Notices

2010 Dodge Ram Forum For specific discussion of the new 2010 Dodge Ram!


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
United Radio
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-09-2014, 10:01 AM
wally1974 wally1974 is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Apr 2014
Location: Texas
Age: 40
Posts: 2
Gender: Male
Vehicle: 2010 Dodge Ram 1500 4x4
Color: White
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
wally1974 is on a distinguished road
Default ESP/BAS, ABS, Traction Control, Service 4WD lights

I recently had these warning lights come on. I had the code read and it stated my left front ABS speed sensor was out. I replaced that and no codes show up now but the lights are still on. I was told it would take around 50-100 miles for the lights to reset but I've driven 500+ miles and the lights are still on but no codes show up. How do I reset the warning lights and make them go off? With the lights on my cruise doesn't work. Thanks!
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 05-16-2014, 03:14 PM
RARMSTRO RARMSTRO is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Nov 2013
Location: Manitoba
Age: 51
Posts: 9
Gender: Male
Vehicle: 2010 Dodge Ram
Trim Level: slt
Color: Red
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
RARMSTRO is on a distinguished road
Default

Did you unhook the battery for a few minutes to clear everything.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-16-2014, 03:40 PM
RansRAM's Avatar
RansRAM RansRAM is offline
Addicted to the Z


 
Join Date: Feb 2010
Location: Mississauga, Ontario, Canada
Age: 55
Posts: 12,430
Gender: Male
Vehicle: 2014 RAM 1500 Limited
Trim Level: Crew Cab 4X4 Limited
Color: PX8 Black
Engine: 2014-20?? 182.3ci (3.0L) L630DOHC V6 240hp 420lb/ft Eco-Diesel
Rep Power: 15
Rep:2463
RansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond reputeRansRAM has a reputation beyond repute
Default

Should not have taken that long to reset. Agree, try disconnecting battary to see if that resets everything. If not perhaps that new sensor isn't so new.
__________________
New Signature Pic Pending
Shorty Antenna, Recon 3rd Brake & Xtreme LightBar, DeeZee Tailgate Assist, MOPAR Valve Caps, Lighted RAM hitch cover, Tints (20% frt),Bug deflector, LED Interior Lights,.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 04:29 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum