DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - General Discussion > Dodge Ram General Discussion
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

Dodge Ram General Discussion General Chat about the Ram. Please look for other categories to post specific questions in.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-17-2014, 06:29 PM
jamesyjess jamesyjess is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Apr 2014
Location: PANAMA
Age: 36
Posts: 3
Gender: Male
Vehicle: 2009 RAM 1500
Trim Level: LARAMIE
Color: WHITE
Engine: 2009-2012 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
jamesyjess is on a distinguished road
Default Uconnect not opening door

Hello, my uconnect unit is not moving when I try to open it to place a disc; anyone had this issue? any ideas on how to repair this? I am not in USA so there are no hopes on getting it replaceduconnect
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 04-17-2014, 07:30 PM
DonT DonT is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 547
Gender: Male
Vehicle: 2015 Ram 3500
Trim Level: Tradesman
Color: White
Engine: 2013-20?? 409ci (6.7L) Cummins Turbo Diesel 385hp 850lb/ft (Aisin ASC69RC Automatic)
Rep Power: 0
Rep:23
DonT is on a distinguished road
Default

Try disconnecting the battery for a while. I think that will reboot the system and if it was a software issue it may start working.
__________________
2015 Ram 3500 Crew Cab, Long Box Dually 4x4
2014 Ram 2500 Regular Cab, Long Box, 4x4
Reply With Quote
  #3  
Old 04-21-2014, 09:58 AM
jamesyjess jamesyjess is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Apr 2014
Location: PANAMA
Age: 36
Posts: 3
Gender: Male
Vehicle: 2009 RAM 1500
Trim Level: LARAMIE
Color: WHITE
Engine: 2009-2012 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
jamesyjess is on a distinguished road
Default

Thanks!!! I´ll try that and let you know if it worked!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
2009 ram, problems, uconnect

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 11:47 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors