DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, & Solutions - Maintenance & Repair > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > 4th Gen UConnect


Latest Vendor News
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Thread Tools
Old 04-29-2014, 01:46 AM
VectorZ's Avatar
VectorZ VectorZ is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
Join Date: Mar 2014
Location: Anchorage, Alaska USA
Posts: 452
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 1500 4x4
Trim Level: Laramie long bed CC
Color: White/Silver
Engine: 2013-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 395hp 410lb/ft
Rep Power: 0
VectorZ is on a distinguished road
Default Updated to the newest UConnect software memory seat setting gone!

Hey guys, just curious if this is a common occurrence... I downloaded and installed the newest update for UConnect the other day and didn't have any issues installing it. I drove the truck for a few days, then tonight I pushed the seat all the way back to clean my all weather floor mats. After I put it back in I hit the memory button and......nothing. It says adjusting to preset, but it doesn't move at all. I never had any issues previously, so I can only assume that the software update nuked my settings? Has this happened to anyone else?
Reply With Quote
Sponsored links


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:40 PM.

= Copyright a Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.