2010 Ram Ipod controller? - Page 5 - DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > LD RAM - Ram 1500 Forum > 2010 Dodge Ram Forum

Dodge Dakota Dodge Durango Dodge Nitro Jeep
Diesel Forums!
Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Nitro Forum Jeep Forum
Dodge Challenger Dodge Charger Chrysler 300 Dodge Magnum
Dodge Caliber
Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum Chrysler 300 Forum Dodge Magnum Forum


Notices

2010 Dodge Ram Forum For specific discussion of the new 2010 Dodge Ram!


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
Place your Ad Here!

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-08-2010, 12:19 AM
Crash Crash is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Northern Ontario, Canada
Age: 57
Posts: 1,506
Gender: Male
Vehicle: 2016 Laramie Longhorn Limited
Trim Level: Laramie limited
Color: Black crystal pearl
Rep Power: 7
Rep:404
Crash is just really niceCrash is just really niceCrash is just really niceCrash is just really niceCrash is just really nice
Default

My new truck with rer/nav did not come with ipod cable. does the head unit have to be removed to install cable or is there an esier way to access where it plugs into head unit?
Reply With Quote
Sponsored links
  #42  
Old 09-08-2010, 10:24 AM
alecmcmahon's Avatar
alecmcmahon alecmcmahon is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Woodbridge NJ
Age: 31
Posts: 105
Gender: Male
Vehicle: 2017 Dodge Ram 1500
Trim Level: Sport
Color: White - Night Edition
Engine: 2013-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 395hp 410lb/ft
Rep Power: 0
Rep:32
alecmcmahon is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Crash View Post
My new truck with rer/nav did not come with ipod cable. does the head unit have to be removed to install cable or is there an esier way to access where it plugs into head unit?
i think if your truck has the option your upper pass side glove box with have a little plug connection that says " iPod "my cable was also in the upper glove box.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement








All times are GMT -4. The time now is 11:51 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors