Daytime Running Lights - Page 3 - DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > LD RAM - Ram 1500 Forum > 2009 Dodge Ram Forum

Dodge Dakota Dodge Durango Dodge Nitro Jeep
Diesel Forums!
Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Nitro Forum Jeep Forum
Dodge Challenger Dodge Charger Chrysler 300 Dodge Magnum
Dodge Caliber
Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum Chrysler 300 Forum Dodge Magnum Forum


Notices

2009 Dodge Ram Forum For specific discussion of the 2009 Dodge Ram!


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
Place your Ad Here!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 12-31-2009, 11:52 AM
badash5575 badash5575 is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: UTAH
Age: 42
Posts: 43
Gender: Male
Vehicle: 2009 DODGE RAM 1500
Trim Level: SLT CREW CAB
Color: SILVER
Engine: 2008-2008 287ci (4.7L) PowerTech V8 310hp 330lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
badash5575 is on a distinguished road
Default

Is this something that could be changed in the computer with a superchips programmer or something like that? Or because its not an option with the scan tool, its not something a programmer can change either?
Reply With Quote
Sponsored links
  #22  
Old 12-31-2009, 08:07 PM
cpelton cpelton is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 44
Gender: Male
Rep Power: 0
Rep:21
cpelton is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by badash5575 View Post
Is this something that could be changed in the computer with a superchips programmer or something like that? Or because its not an option with the scan tool, its not something a programmer can change either?
I have a bullydog programmer which has that option, but it ****ed mine up. My DRL's were working before but then I decided to mess with it and disable them, when I re-enabled them it made my lowbeams come on dimmer like it would for the dual headlights, but I have quads so they have their own bulbs which now do nothing. I have to take it to the dealer and see if they can reset it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement








All times are GMT -4. The time now is 07:57 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors