DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Mod Zone - Custom Dodge Ram Mods - Dodge Ram Performance > Custom Dodge Ram Interior and Exterior Lighting
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

Custom Dodge Ram Interior and Exterior Lighting HID - HALO - LED LIGHTING - UNDERBODY LIGHTING - TINTED/SMOKED/PAINTED TAILS - ETC.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 03-31-2011, 01:37 AM
jdolotina jdolotina is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Shreveport, LA
Age: 30
Posts: 42
Gender: Male
Vehicle: 2013 Ram Laramie Longhorn Crew
Trim Level: Laramie Longhorn
Color: Brown
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:11
jdolotina is on a distinguished road
Default

I wish I could say the same thing. I installed HIDs in only my fogs and for a while the pressure light would come on for a second when I turned the fogs on but then the light would turn off. Then while driving tonight my tire pressure light came on and the right rear tire has dashes like the guy above. Now even the fogs are off the light still stays on! now I can't figure out how to reset the system and feel like I fried the damn thing. I tried disconnecting the battery for 10 minutes with no luck. I haven't drivin it yet since the light came on, I have only tried to cycle the ignition a couple of times in the garage with no luck too. Someone please help!

Thanks,
Josh D.
Reply With Quote
Sponsored links
  #22  
Old 02-28-2015, 11:44 AM
Randomtasc Randomtasc is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Feb 2015
Location: Maple ridge
Posts: 1
Gender: Male
Vehicle: 2010 Dodge Ram 1500 Crew Cab
Trim Level: ST
Color: Bright Silver
Engine: 2009-2012 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
Randomtasc is on a distinguished road
Default

Hello i am new to this forum and am having the same problem. i installed my LED headlight about a year ago and within 4000km my TPMS would come on switching between the two back tire. once its on it stays on until the truck is left to sit for over night. the dealership says it s my aftermarket alarm but that was installed almost 4 years ago, I doubt thats it. can someone please post a picture of where they mounted the ballast for their HID or LED headlights? if that's the issue i would really like to take care of it. thanks!
Reply With Quote
  #23  
Old 03-12-2015, 10:44 AM
Mgoblue297 Mgoblue297 is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: New Jersey
Age: 38
Posts: 44
Gender: Male
Vehicle: 2013 1500
Trim Level: Laramie
Color: Black
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
Mgoblue297 is on a distinguished road
Default

I am so glad I found this. I had no idea what was causing it, my dealer neither. Looking for a solution too
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 05:06 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors