DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - General Discussion > 2010 Dodge Ram Forum
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

2010 Dodge Ram Forum For specific discussion of the new 2010 Dodge Ram!


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 01-15-2011, 07:43 AM
drivemagnum1 drivemagnum1 is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: May 2010
Location: Long Island NY
Posts: 19
Gender: Male
Vehicle: 2010 Dodge Ram 1500
Trim Level: Larame
Color: Red/Tan
Engine: 2009-2010 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
drivemagnum1 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by brolland View Post
We have a 2007 Merc Mountaineer with a V8 engine and it would do the exact same thing that your describing here. We contacted our dealer and they reprogrammed something in the computer related to the transmission and it cured the issue...... I'm just sayin...

I have the same issue, and many more, Dealer reprogrammed the transmission control module but it did nothing. I have been working on cars since I was six years old. This is mechanical not fuel swishing around the tank.
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 12:11 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors