DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > Electrical


Notices

Electrical 4th Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 01-14-2011, 09:25 PM
js1977's Avatar
js1977 js1977 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!

 
Join Date: Oct 2010
Location: Texas
Age: 33
Posts: 466
Gender: Male
Vehicle: 2011 Dodge Ram
Trim Level: Sport
Color: Deep Water Blue
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 4
Rep:124
js1977 will become famous soon enoughjs1977 will become famous soon enough
Default

IT'S FIXED!!!! Ok so I finally got my radio fixed. I ended up having to get it fixed in Texas after I moved, the dealership in missouri wouldn't order the part since I was moving that next week. So anyways they gave me a sheet that had everything thay had replaced and it also stated that the truck needed a amp which was causing the problem. So I took that paper to the dealership in Texas and they said that I'd have to bring it in anyways so their tech could hear the sound and decide if the amp was the problem (great here we go again) So I took it in that next week (only appointment avail). I dropped it off that next week to get a call saying that it wasn't making any noise and I'd have to come by when it was (AHAAAAHHHHHH!!!!!) (Are you freaking serious!!!!) But luckily it started to make the noise as I pulled out of the parking lot, you better believe I made some tire noise back to the dealership. So they heard the noise and guess what they decided what the problem was... THE AMP! Well this week it was suppost to be in and I waited for a call, got tired of waiting so I called them, it was in so I took it up there today and they installed it with in a couple of hours after dropping it off. IT'S FINALLY FIXED!!!! It took a month and a half to get this fixed with over 10 trips to a dealership, two door speakers, new radio and one amp. I am completely discussed with Dodges service, I don't blame the dealerships so much, more blame goes to dodges policies. Thank you to anyone who gave advice during this LLLOOONGGGG problem, Even some of you said AMP, AMP , AMP. It's sad that it took the dealerships this long to figure this out, but I guess what happens when the tech only listens to the radio then just moves the radio controls around and then says it sounds like it's the speakers (wrong), sounds like it's the radio (wrong), sounds like it's the amp (ding ding yooouuurrr correct, tell him what he's won johnny...)
__________________
What do I know, I'm just some dumb peckerwood that lives in the country with too many guns...
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 12:02 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum