DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - General Discussion > 2010 Dodge Ram Forum
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


2010 Dodge Ram Forum For specific discussion of the new 2010 Dodge Ram!

Latest Vendor News
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Thread Tools
Old 11-01-2011, 10:30 AM
Schnitzer21's Avatar
Schnitzer21 Schnitzer21 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
Join Date: Jan 2011
Location: Fort Wayne, IN
Age: 29
Posts: 149
Gender: Male
Vehicle: 2010 Dodge Ram 1500
Trim Level: Big Horn
Color: Brilliant Black Pearl Coat
Engine: 2009-???? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 5
Schnitzer21 will become famous soon enough

Originally Posted by cbrambo497 View Post
Dealer has to install and flash it to work. It's not as simple as you think.
I didn't know if since it was OEM if it would be a fairly easy plug-in install or not. I knew I would have to go to the dealership to get all the programming done once installed though.
Dodge Molded Splashguards, Dodge Slush Mats, DeeZee Bed Mat, "Herculined" inside Toolbox with dual LED Lightbars, Diablosport Predator (U7137), Hell Bent Steel 2.5" Leveling Kit, Mopar Chrome Tubular Side Steps, Billet Technology Oil Catch Can, JET 180 T-Stat, 18" Magnaflow Muffler with Y-Pipe.
Reply With Quote
Sponsored links
Old 11-01-2011, 10:35 AM
Outlaw's Avatar
Outlaw Outlaw is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
Join Date: Aug 2010
Location: Central GA
Age: 30
Posts: 1,658
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 1500 RCSB
Trim Level: Express
Color: Bright white
Rep Power: 6
Outlaw is just really niceOutlaw is just really niceOutlaw is just really niceOutlaw is just really niceOutlaw is just really nice

You'll be changing out the win module(key switch). It has to be programmed to the truck before it will even start

Reply With Quote
Old 11-04-2011, 09:28 AM
richbear808's Avatar
richbear808 richbear808 is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
Join Date: Oct 2011
Location: Deployed to Iraq but I live in Kansas
Age: 24
Posts: 38
Gender: Male
Vehicle: 2010 Dodge Ram Quad Cab 4x2
Trim Level: ST
Color: Silver
Engine: 2008-20?? 287ci (4.7L) PowerTech V8 310hp 330lb/ft
Rep Power: 0
richbear808 is on a distinguished road

Originally Posted by Schnitzer21 View Post
Good info guys, Do you think I could get Best Buy to do the install if I didn't purchase the system and bypass module from them? I know I can get them cheaper elsewhere online. They would probably charge an arm and a leg to install being I didn't buy it from them though. Maybe I will have to go have a chat with a Best Buy rep.
Yes you can get Best Buy to install it, but if you already have the product, I would go somewhere else, I guareentee you'll get it cheaper and it wont be from a guy who doesnt care about your car.

I got mine installed at bestbuy because it was free when I purchased my Viper from Best Buy.
Reply With Quote


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remote start doesn't start ricosab Newbie Checkin! 25 06-14-2011 08:48 PM
Remote Start Problem - Need Help BeerMan Electrical 24 06-09-2011 12:24 AM
Remote start availability Zorbo 2010 Dodge Ram Forum 20 03-23-2010 09:00 PM
Aftermarket Remote Start BigDaddy112 Dodge Ram General Discussion 6 08-24-2009 10:24 AM
Ipod Integration and Remote Start My Sport Lariat Custom Dodge Ram Interior Modifications - Custom Audio / Video 1 02-23-2009 12:39 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:09 PM.

= Copyright a Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.