Mam 2016 z fabrycznym zawieszeniem pneumatycznym. Czy ktoś wie, jak obejść ograniczenia prędkości? Chcę jeździć z dowolną prędkością na każdym z 3 poziomów wysokości.
Mam 2016 z fabrycznym zawieszeniem pneumatycznym. Czy ktoś wie, jak obejść ograniczenia prędkości? Chcę jeździć z dowolną prędkością na każdym z 3 poziomów wysokości.
Jedynym sposobem na pokonanie go jest umieszczenie go na żądanej wysokości i wyjęcie bezpiecznika. Nie jeździłbym zbyt daleko w Off-Road 2, ponieważ opony nie są proste (rozbieżność). OK do jazdy w terenie, ale nie na twardych nawierzchniach.
Możesz podnieść ciężarówkę o 1 1/2 do 2 cali, instalując różne łączniki zawieszenia pneumatycznego. Możesz je kupić lub zrobić samemu. Wszystkie ustawienia zawieszenia pneumatycznego nadal będą działać. Będziesz potrzebować ustawienia przedniej osi. Większość ludzi wymienia tylko przednie łączniki, aby wyrównać przód.
Related Threads
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
DODGE RAM FORUM
members
229K
Since
2008
We’re the ultimate Dodge RAM forum to talk about the RAM 1500, 2500 and 3500 including the Cummins powered models.