DODGE RAM FORUM banner

Czy ktoś ma pliki aktualizacji uConnect 8.4 NAV?

1 reading
1.4K views 1 reply 1 participant last post by  Suli  
#1 ·
Cześć wszystkim, mam nadzieję, że możecie pomóc. Szukam plików aktualizacji do mojego 19' 1500 z 8.4 w/NAV (więc jest to uConnect 4C z NAV). Znalazłem kilka na forach Gladiator, ale otrzymałem komunikat "Oprogramowanie niezgodne z pojazdem".

W trybie dealera moja wersja aplikacji to "USA-IR-SBX-22.66.0-20220808-I0H1".

Dlaczego?
Potrzebuję zaktualizowanego radia uConnect, aby obsługiwało 6 przełączników AUX na ekranie (tak, mam zainstalowany BCM 23' i wszystkie 6 przełączników aux działa, ale mogę uzyskać tylko 1-4 aux na ekranie, a nie kiedy ustawię go na 6 przełączników dla CSM).
Wolałbym przejść do stron 39.6 lub 39.7 i wolę nie przechodzić do wersji powyżej, ponieważ czytałem, że usuwa rzeczy, które dodajesz (takie jak strony terenowe itp.).

Mysślę, że najgorszym przypadkiem, aby niezawodnie zaktualizować, jest wydanie 150 $ na aktualizację map nawigacyjnych, która również otrzyma aktualizację radia/uconnect, co jest nadal tańsze niż ABSURDALNA opłata dealera za 1-3 aktualizacje po 200 $ i więcej za sztukę.

#2 ·
Rozwiązałem to, to jest wersja UAV jednostki centralnej 8.4 uConnect 4C NAV, produkcji Panasonic.

Pliki UAV dostępne za pośrednictwem Pacifica Forums, pierwszy post, link do dysku Google:

Jeśli potrzebujesz plików UAQ, sprawdź tutaj: