Ok, więc właśnie przeszliśmy z modelu Rebel 2019 na edycję Limited Nite 2022. Krótko po zakupie zaczęliśmy zauważać hałas, jedyny sposób, aby go opisać, to dudniący dźwięk, który zmienia się pod wpływem gazu i ostatecznie znika. Dealer jest w stanie go usłyszeć, rozwiązał problem i zawęził go do rezonatora, zamieniając go z nowej ciężarówki na naszą w procesie eliminacji i poczuł, że zniknął... z wyjątkiem tego, że tak nie jest!! Jakieś przemyślenia na ten temat? Dzięki
Ok, więc właśnie przeszliśmy z modelu Rebel 2019 na edycję Limited Nite 2022. Krótko po zakupie zaczęliśmy zauważać hałas, jedyny sposób, aby go opisać, to dudniący dźwięk, który zmienia się pod wpływem gazu i ostatecznie znika. Dealer jest w stanie go usłyszeć, rozwiązał problem i zawęził go do rezonatora, zamieniając go z nowej ciężarówki na naszą w procesie eliminacji i poczuł, że zniknął... z wyjątkiem tego, że tak nie jest!! Jakieś przemyślenia na ten temat? Dzięki
Mam zupełnie nowego, no cóż, siedmiomiesięcznego RAM-a 3500 Longhorn z przebiegiem 3825 km na liczniku i dokładnie ten SAM problem, salony (2) nie mogą go naprawić, a do tego nigdy nie słyszeli o tym problemie, zrobiłem trochę badań i powiedziano mi, że to ten sam problem, który opisałeś Dentonowi.
Salony zadzwoniły zarówno do DSM, jak i TechLine i powiedziano im, że w tej chwili nie ma rozwiązania. Nikt nie zaoferował ponownego wgrania modułu ANC... FCA w ogóle nie pomogło, osiem rozmów później i wszystko, co mam, to sprawa #82664785, wszyscy ci ludzie Ostatni facet, z którym rozmawiałem, powiedział, że zapisze mnie do programu odkupu pojazdów, ale nie zagwarantuje, że to pomoże, powiedziałem mu, że chcę, żeby mój samochód został naprawiony, a nie odkupiony, wtedy powiedział mi, że nie może mi pomóc, był takim głupkiem. We wtorek zamierzam pójść do mojego dealera i powiedzieć mu, żeby podłączył mikrofony i ponownie wgrał moduł z najnowszym oprogramowaniem i zobaczył, czy to coś zmieni, to trwa już siedem miesięcy!! Chcę tylko, żeby mój samochód został naprawiony. Moje dudnienie staje się tak głośne, że nie można rozmawiać z osobą siedzącą obok ciebie!! Jeśli wyłączysz mikrofony w kabinie, hałas zniknie, czy masz system dźwiękowy Harmon Kardon w swoim pojeździe? Jeśli jest to Alpine, to nie jest twój problem. Harmon Kardon ma system redukcji szumów wbudowany w stereo, który ma sprawić, że wnętrze będzie absolutnie ciche, jeśli działa!