Cześć, właśnie dołączyłem.
Chciałbym zainstalować nowy stereofoniczny/dotykowy wyświetlacz zamiast tego, co mam teraz. Posiadam 2010 Ram 1500 Trx4 ext cab.
Próbowałem poprosić ChatGPT o ustalenie niektórych rzeczy, których będę potrzebował do prawidłowego zainstalowania ekranu na miejscu, zamiast po prostu dodawania go do mojego deski rozdzielczej.
Oto, co mówi, że będę potrzebował, ale nie widzę powodu, dla którego potrzebowałbym czegokolwiek do mojego kierownicy, ponieważ
Chciałbym zainstalować nowy stereofoniczny/dotykowy wyświetlacz zamiast tego, co mam teraz. Posiadam 2010 Ram 1500 Trx4 ext cab.
Próbowałem poprosić ChatGPT o ustalenie niektórych rzeczy, których będę potrzebował do prawidłowego zainstalowania ekranu na miejscu, zamiast po prostu dodawania go do mojego deski rozdzielczej.
Oto, co mówi, że będę potrzebował, ale nie widzę powodu, dla którego potrzebowałbym czegokolwiek do mojego kierownicy, ponieważ
- Jednostka główna Double-DIN (większość nowoczesnych ekranów CarPlay to Double-DIN).
- Zestaw do deski rozdzielczej przeznaczony do ciężarówek Ram z lat 2006-2010, dzięki czemu nowe radio będzie dobrze pasować i wyglądać fabrycznie. Metra produkuje popularny do tych lat (przykład Metra 95-6528 / 95-6511).
- Adapter wiązki przewodów (aby nie przecinać fabrycznych przewodów) i adapter antenowy. Standardem są adapter wiązki przewodów radia Metra i adapter antenowy.
- Interfejs sterowania kierownicą (utrzymuje działanie fabrycznych przycisków) — np. Axxess/Metra ASWC-1.
Czy ktoś kiedyś to robił i ma jakieś sugestie.