DODGE RAM FORUM banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
33 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I WAS DOING AND INSTALL and when i was testing it and I'm guessing something shorted out and killed all my power. i checked the fuse and its good..
Someone help ASAP please
 

·
Registered
Joined
·
611 Posts
You posted the same question twice... Did you check the fuse in the head unit and the one in the fuse box? I don't get how you shorted it in the first place. Did you use a canbus adapter? More info needed....
 

·
Registered
Joined
·
33 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I was moving the amp around and tucking the away it shorted out. I checked both those the fuses.. I'm so lost
 

·
Registered
Joined
·
611 Posts
Ok so you shorted out the big 4 guage power wire going to your amp right? And the head unit has no power? Or just the amp? There should be a fuse in the amp itself as well as a large one between your amp and the battery. Test for power on both sides of the big fuse using a test light.
 

·
Registered
Joined
·
33 Posts
Discussion Starter · #5 ·
the yellow wire has power,,, its the red acc wire that doesn't have a signal... which is stopping my radio from turning on...
 

·
Registered
Joined
·
106 Posts
you said you checked the fuse. but there are more than one, each piece of gear has their own (last ditch effort)

there should be a fuse inside the cabin noted as stereo or something to that effect.

and last but NOT least, there is one in the engine bay as well, should be names something like acc or accessory
 
1 - 6 of 6 Posts
Top