Zastanawiałem się nad zakupem kamery samochodowej od czasu, gdy kupiłem ciężarówkę w zeszłym roku w październiku. Jedynym minusem jest to, że jeśli zaparkuję moją ciężarówkę gdzieś, kamera samochodowa może być powodem, dla którego ktoś wybije szybę. Aż do zeszłego poniedziałku mój przyjaciel miał wypadek, w którym jechał na swoim pasie, a acura wjechała na jego pas i uderzyła w jego samochód, kierowca acury wysiadł z samochodu od strony pasażera i powiedział: "Przepraszam, to moja wina, zjedźmy na bok i to ustalmy, żeby nie blokować ruchu". Potem.................................................................................................................................................................................................................................gdy oba samochody zjechały na bok, jej pierwsze pytanie brzmi: "Dlaczego wjechałeś w mój samochód? Nie sprawdzasz martwego pola przed zmianą pasa?" a mój przyjaciel zaniemówił, po prostu nie wiedział, co powiedzieć. Słyszałem podobne historie w przeszłości, ale nie można ich porównać do tej, ponieważ mój przyjaciel jest w to zaangażowany. Powiedział mi wtedy, że on również od jakiegoś czasu myślał o kamerze samochodowej i był po prostu zbyt leniwy, żeby ją kupić i zainstalować. Więc, żeby nigdy nie znaleźć się w takiej sytuacji, w końcu zdecydowałem się na zakup i kupiłem jedną do mojego ram. Przyglądam się Blackvue DR600GW, czy ktoś zainstalował ją w swoim ramie i jak poszło?
Dzięki
Mark
Dzięki
Mark