Jestem jednym z niewielu, jeśli nie jedynym, który głosuje za okrągłym typem KC. Uwielbiam mój bull bar Hunter i planuję wkrótce zamontować na nim światła drogowe KC 123 (kiedy IRS zdecyduje, że mogę otrzymać zwrot podatku, lol!).
Nie jestem pewien dlaczego, ale listwy LED nigdy nie wyglądały dla mnie dobrze. Wyglądają świetnie zamontowane w innych pojazdach, ale po prostu nie sądzę, żeby wyglądały tak dobrze w moim. Nazwij mnie staromodnym. Po prostu wolę okrągły wygląd KC i w porównaniu do braku dodatkowych świateł drogowych, tylko czysty OEM, KC emitują sporo światła (przynajmniej model, który zamierzam kupić). I chociaż jestem osobą, która docenia światło i to dużo, po prostu nie mogę sobie wyobrazić instalacji listew LED w moim Ramie - po prostu nie taki wygląd, o jaki mi chodzi.
Załączyłem kilka zdjęć, które możesz wziąć pod uwagę. To zależy tylko od Ciebie, którą drogę wybierzesz - podobnie jak ktoś inny już wspomniał, chodzi o to, jaki wygląd chcesz osiągnąć, tak samo jak o moc światła.
Jednym z głównych powodów, dla których wybrałem markę Hunter i ten konkretny model, jest to, że w przeciwieństwie do innych marek, ten nie blokuje większości mojej pięknej chromowanej kratki.

Tak wygląda mój zestaw na razie z zainstalowanym tylko drążkiem Hunter:
A to zdjęcia zamieszczone przez innego członka, które zainspirowały mnie do pójścia tą drogą: