GTyankee, tak, oszczędności. Większość modeli otrzymuje tymczasowe koło zapasowe. Mój Longhorn przyszedł z dokładnie tym samym 275 60R20 Goodyear Wrangler SRA, które było na pozostałych 4 rogach. Wyobrażam sobie, że Limited też tak ma. Jedyną rzeczą, której nie miał, był TPMS, mimo że instrukcja obsługi mówi, że niektóre opony zapasowe mogą być w niego wyposażone i potrzeba krótkiej jazdy, aby system rozpoznał koło zapasowe. Jedyny raz, kiedy miałem założone koło zapasowe, to 100-milowa jazda do domu z gór i kiedy wróciłem do domu, nadal nie odczytywał ciśnienia w kole zapasowym. Użyłem tego, aby oprzeć moją konkluzję, że koło zapasowe go nie miało. Uważam, że jest to nieodpowiedzialne ze strony producenta pojazdu 4x4, który może być używany w terenie, aby dołączał tymczasowe koło zapasowe, a nawet gorzej, gdy ma ono mniejszą średnicę niż reszta opon. Ford zrobił to samo w moim Explorerze. Miał opony 255 70R16 Wilderness AT, ale miał tymczasowe koło zapasowe 225 70R15. Jednym z wymagań klubu 4x4, z którym jeździłem, było to, że opona zapasowa musi być oponą pełnowymiarową, a nie tymczasową.